God Jul

God Jul på er alla där ute, hoppas ni får en trevlig julafton !




julgodis

hjälpte mamma att göra marzipangrisar till julafton idag, skitkul faktiskt, tog lite bilder sen efter^^


marzipantomtar !

gris !


Pingvinen ja gjorde !



well.. tomte som räcker tungan !

Nu är julpyntet framme oxå! Tyckte denna såg lite rolig ut ..(:


3 dagar till julafton

jahapp, bara 3 dagar kvar till julafton. någon som längtar? jag älskar julstämningen men ska jag vara ärlig längtar jag inte direkt.. kommer fira jul i hemma i år med svenska släkten så kommer itne få träffa min kusin och dom andra men jaja.
När jag gick ut i köket imorse och tittade ut såg jag en enooooorm istapp som hängde från taket, var såklart bara tvungen att fota.
Ville bara säga att alla ni fotointresserade borde gå in på denna blogg, http://rheborg.blogspot.com/ . Ni vet kanske komikern Johan Rheborg? Well, jag hittade hans blogg och han tar verkligen fina bilder, värt att ta en titt !





Så mycket snö...

det har snöat hur länge som helst idag men jag hann sticka ut och ta lite bilder innan de började igen, och det blev mörkt.







Acne t-shirts

Idag åkte jag in till Landskrona för att träffa Maria, gud va roligt vi hade ! hittade julklapp till mamma oxå! Sen satt vi på espresso house (som vanligt) i typ 2 timmar och snacka, vi hade väldigt roliga diskutioner om hur Jude Law hoppade runder som en krabba i Hamlet (såg Hamlet i London i somras o Jude Law var med i den) och jag kan säga att vi fick en del konstiga blickar från dom som satt bredvid oss haha.
Jag hittade två underbara t-shirts från Acne igår, önskar bara att ja hade haft råd med dom !
För några dagar sedan fick ja hem en lapp från SpiritStore med 30% rabatt för alla V.I.P medlemmar på hela sortimentet den 20/12 och 21/12 och jag hoppas verkligen jag kan åka dit då! Hoppas bara jag får tid...





Dear reader..

..idag har jag varit och shoppat alla mina sista julklappar, woho! Mamma köpte även en julklapp till mig som jag hitta på topshop. En randig stickad tröja i vitt och blått med eiffeltornet på, verkligen jättefin som ni kommer få se efter jul. Jag köpte även en kort t-shirt och en kjol jag kan ha till julafton så nu är det oxå fixat ! Sen har jag suttit och skrivit på min författarbiografi vilket inte går så bra eftersom dom flesta har skrivit mellan 2-3 sidor och jag kommer itne på vad jag ska skriva. Well det ordnar sig väl antar jag. Fick lite inspiration till att rita sen också så gjorde dom här två, jag som bara älskar pingviner... Mamma letade upp sin gamla väska oxå som jag för tillfället har på mitt rum, kommer kanske börja använda den sen om jag får nåt kul tillfälle.



Polen-bilder

Här kommer de övriga bilderna från Polen.
















Ensemble, c'est tout..

wow... jag önskar verkligen att jag hade den filmen just nu, Ensemble, c'est tout. Den hade kunnat få mig på bättre humör. Underbar film, verkligen, fast vet ju att jag ska få den i julklapp så det är bara att vänta och längta!
Det är en helt vanligt fredag och jag har absolut ingenting planerat.. vet att jag måste plugga men det går bara inte just nu. är helt slutkörd. Antar att jag kommer sitta och redigera resten av bilderna från Polen. Får kanske för mig att rita lite också eftersom det var så länge sen, har ju fått lite inspiration nu när jag börjat se på One Tree Hill säsong 1 som btw är underbar. Ha en bra fredag, här kommer några av mina bilder som jag hunnit redigera från Polen, hope you like'm..










Behöver ny plattång..

aa... behöver ny plattång och har ingen aning om vilken jag ska köpa. Den ska ju helst inte få kosta för mycket.. mellan 300-800 ungefär, har tittat mycket på Ga.Ma's plattångar men jag vet inte riktigt vilken som är bäst. Skriv gärna om du vet nån bra !
Idag har Maria och jag har även beställt biljetter till Magnus Betnér - Livets Ord i Landskrona 15e April i Landskrona, ska bli skitroligt!:D


YSL

Sitter här med maria o tramsar oss, äter daimchoklad och dreglar över YSL nya perfym (iaf jag). Jag har iofs precis köpt Hugo Boss nya Boss Orange som jag tycker väldigt mycket om, och jag har verkligen inte råd med YSL's nya perfym, men man kan ju alltid drömma(:


Julstämning

oh.. jag älskar julstämningen som har börjat nu. Idag letade vi upp julskivorna och jag satt och lyssnade på dom medan jag pluggade , och nu sitter jag och tittar på barnfilmen god jul madagaskar. haha underbart ! Fast jag har lite problem med att hitta kläder till juldagarna, det jag har hittat har itne varit så fint direkt.  Fast hittade en på Gina Tricots hemsida men vet inte om den finns i affärerna än, så får väl kolla upp det snart.

Topshop

Mjau

Det har inte hänt så mycket nu senast mer än plugg, så har inte orkat lägga upp något. Well, jag har iaf haft tid till att redigera lite nya bilder och nu ska jag försöka lägga upp större bilder, so here they come:












RSS 2.0